OTTER EASY HOUSEBOATS

Compact klasse

Onze compact klasse is de meest basic huisboot in onze vloot. Een gezellige, no nonsense, budgetvriendelijke huisboot waar je geen vaarbewijs voor nodig hebt.

Varen boek je als extra optie voor de hele periode. Dit is inclusief schipperstraining. Beschik je al over een vaarbewijs, dan volg je ook de schipperstraining. Wil je wel varen, maar laat je dit graag over aan een ervaren schipper, dan is deze per dagdeel in te huren.

Een heerlijke plek om (van de natuur) te genieten is de gezellige lounge op het boegterras. Maar zelfs op dagen met slecht weer kun je de idyllische Maasvallei verkennen, want het roer staat namelijk binnen.

Wil je alle details betreffende de inrichting van deze boot weten of reserveren, kijk dan hier: https://otter-easyhouseboats.com/otter-compact-klasse-2/

Comfort klasse M

De comfort klasse M huisboot is een luxe ingerichte boot met genoeg ruimte voor 4 personen. Voor de boten heb je geen vaarbewijs nodig.

Varen boek je als extra optie voor de hele periode. Dit is inclusief een schipperstraining. Wil je wel varen, maar laat je dit graag over aan een ervaren schipper, dan is deze per dagdeel in te huren.

Door zijn goede isolatie is de comfort klasse M huisboot ook zeer geschikt om in de winter te huren. Met de verwarming is het zelfs op koelere avonden aangenaam warm, dus niets staat een gezellige spelletjes- of leesavond in de weg!

Wil je alle details betreffende de inrichting van deze boot weten of reserveren, kijk dan hier: https://otter-easyhouseboats.com/otter-comfort-klasse-m-2/

 

Comfort klasse XL

Deze huisboot is een maat groter dan de basis comfort klasse M en heeft dan ook plaats voor 6 personen: 2 aparte slaapkamers met 2×2 persoonsbedden en een uitklapbare bedbank voor 2 personen. Wil je luxe en privacy tijdens je watervakantie, maak dan snel een keuze.

Varen boek je als extra optie voor de hele periode. Dit is inclusief een schipperstraining. Wil je wel varen, maar laat je dit graag over aan een ervaren schipper, dan is deze per dagdeel in te huren.

Luxboot klasse

Deze zeer ruim opgezette huisboot is geschikt voor 6 personen, heeft 2 aparte slaapkamers met 2×2 persoonsbedden en een slaapbank. Overdag is het mogelijk met 10 – 12 personen te verblijven. De boot is luxe ingericht, heeft airconditioning en vloerverwarming, een zeer goed geoutilleerde keuken en veel privacy en ramen rondom voor een fantastisch uitzicht over het water.

Zoek je een mooie gelegenheid voor een brainstormsessie, verjaardagsfeestje of gezellig met je groep bij elkaar, dan is dit een superlocatie!

De Luxboot Klasse wordt stilliggend verhuurd. Ook zonder varen geniet je uitgebreid van het geweldige landschap en de natuur op het water. De omgeving is prachtig om wandelend of fietsend te verkennen.

Voor een dag op het water huur je een sloep om zelf van de omgeving te genieten vanaf het water. Of boek een schipper voor een dagdeel of dag. De schipper vaart je naar een mooi plekje op een grindmeer of een andere haven. ’s nachts stapt hij van boord om je de volgende dag weer terug naar de thuishaven of andere plek te varen.

Wil je alle details betreffende de inrichting van deze boot weten of reserveren, kijk dan hier: https://otter-easyhouseboats.com/otter-luxboot-klasse/

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!


MAASHOTELS

   Maasstraat 84 - 3640 Kinrooi
   0032 89/32 12 70

info [at] despaenjerd [dot] be

 

Comments