Restaurant – brasserie De Spaenjerd heeft de afgelopen 19 jaren een mooie reputatie opgebouwd. Natuurlijk serveren we graag heerlijke seizoensgerechten en streekproducten. Hou dus zeker onze suggestiekaarten in het oog! Van maandag tot vrijdag bieden wij ook nog een 3-gangen weekmenu aan voor slechts €21,00 waarbij U nog de keuze heeft tussen vlees of vis.

Dit concept bieden we sinds enkele jaren nu ook aan in De Maaskant. Waar we vooral trots op zijn is dat we kwalitatieve producten aanbieden aan zachte prijzen.

Ook wanneer U niet in ons hotel verblijft is het mogelijk te komen ontbijten, dan graag wel even een seintje. Het ontbijt bestaat uit diverse soorten brood en charcuterie, een ruim aanbod zoet beleg (nutella, confituur, speculoospasta, hagelslag,...), ontbijtspek en ei, yoghurt, vers fruit, ontbijtgranen, fruitsap, melk, water, koffie en thee naar believen. Dit alles wordt in buffet aangeboden.

Onze keuken is doorlopend geopend vanaf 11u30 en biedt voor elk wat wils, de menukaart vindt U hier.

<p>asperge brunch brunchen spaenjerd kinrooi asperges</p> <p>moederdag brunch kinrooi spaenjerd buffet knapkoek</p>

Huisbereid ijs

Sinds kort bieden wij ook ons heerlijke huisbereid ijs aan via take away! Ons nieuwe ijssalon vindt U aan de terraszijde van het gebouw en zal in de zomermaanden dagelijks geopend zijn van 12u tot 21u, tenzij het erg slecht weer zou zijn. In de maanden mei, juni, september en oktober is het geopend bij mooi weer. Niet geopend? U kunt altijd bij onze kelners vragen om een afhaalijsje.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

MAASHOTELS - De Spaenjerd

   Maasstraat 84 - 3640 Kinrooi
   0032 89/32 12 70
 info [at] despaenjerd [dot] be

 

Comments