Weetjes

Ons hotel is gelegen net buiten het centrum van Maaseik, op 300m van de Markt. Het centrum is dus op wandelafstand en alles is gemakkelijk te voet bereikbaar.

Wij beschikken over verschillende wandel- en fietsroutes die wij zelf voor U samenstelden maar hebben ook een variatie aan fiets- en wandelkaarten in de aanbieding. Mocht er niet tussen zitten wat U zoekt dan ligt de dienst Toerisme op een steenworp van het hotel verwijderd.

Hotel De Maaskant ligt tussen fietsknooppunten 24 (Markt Maaseik) en 25, de fietsroutes passeren ons hotel en U kunt Uw route dus starten direct aan het hotel.

Maaseik is de ideale uitvalsbasis of je nu houdt van cultuur, natuur, shoppen of ontspannen. Wij wijzen je graag de weg naar verschillende culturele attracties, de mooiste wandel- of fietsroutes en de gezelligste winkelstraten. 

Zowel voor de getrainde wandelaars als voor de recreatieve wandelaars zijn er mooie routes. Net over de Nederlandse grens is er de mogelijkheid te gaan wandelen tussen de Konikspaarden die in dit natuurpark nog in vrijheid leven, maar voor wie wat meer uitdaging zoekt hebben wij routes in zowel Maaseik & Aldeneik als in Thorn, Neeritter en Kessenich.

Ook voor fietsers is er voor elk voldoende uitdaging. Met fietsroutes die gaan tot in Nederland en Duitsland, of gewoon lekker in de buurt, krijg je de dag prima gevuld.

Wensen jullie liever een leuke daguitstap? Ook dat is mogelijk.
In de buurt is er de mogelijkheid om een bootje te huren of om je lekker te laten varen met de Paep van Meinecom bijvoorbeeld. U stapt op in Ophoven en de boot neemt U mee naar Thorn waar U het stadje kunt ontdekken. Meer info hierover vindt U op www.marec.be.

Ga je graag een beetje verder dan kunnen wij volgende steden en trekpleisters zeker aanraden:
Thorn, Maastricht, Roermond, Maasmechelen Village, De Wissen in Dilsen-Stokkem.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

MAASHOTELS - De Maaskant

   Venlosesteenweg 7 - 3680 Maaseik
   0032 (0)89 56 67 57
 info [at] hoteldemaaskant [dot] be

 

Comments